High tech faciliteiten en ontelbare mogelijkheden voor het verpakken

We combineren de nieuwste technologieën met een proactieve aanpak om zo continue verbetering in onze processen te realiseren.

Netting

Onze netlonverpakkingen zijn perfect voor het verpakken van (citrus) fruit en groenten tot drie kilo. De verpakkingen kunnen we voorzien van een etiket, deepack of girsac. 

Flowpack

Met onze flowpacks garanderen wij kwaliteit en 100% voedselveiligheid. Van standaard flowpacks tot maatwerk. 

Topseal

De topseal zijn verkrijgbaar in verschillende maten, verschillende kwaliteitsgraden en verschillende soorten materialen. 

Sorteren

Ons team zorgt voor de snelheid en expertise die nodig is voor een goede afhandeling van uw bestelling. U kunt het sorteren en ompakken dus volledig aan ons overlaten. 

Laserbranding

Avocado’s en zoete aardappelen zijn perfect geschikt voor laserbranding. Op deze manier maken we verpakkingsmaterialen overbodig en kunt u toch uw logo presenteren.

Foodtainer

Dit is een verpakkingsvorm waarbij het product wordt gepresenteerd op een schaaltje dat aan de onderzijde goed is afgesloten met dunne folie. 

Punnet

Punnets zorgen voor een optimale bescherming van uw producten en zijn gemaakt van 100% recyclebare kunststof. Verkrijgbaar in verschillende maten en kwaliteitsgradaties. 

Cooling

Maximale versheid door koeling in de logistieke haven van Europa. En uiteraard op zonne energie.